Deca za životinje

Izložba mladih polaznika Pero Art Centra otvorena je u subotu, 16.5.2015. godine u 17h u prostorijama Pero Art Centra, u okviru Noći Muzeja. U saradnji sa Udruženjem za zaštitu životinja Alfa, organizovana je kreativna radionica sa temom “Deca za životinje”. U toku trajanja izložbe, prikupljali su se dobrotvorni prilozi koji su bili uplaćeni kao donacija Udruženju Alfa, koje se bavi udomljavanjem i zaštitom životinja.
Atmosfera na izložbi je bila odlična. Deca su bila oduševljena zato što učestvuju u jednoj manifestaciji kao što je Noć Muzeja. Posebno im se dopala ideja da mogu da izlože svoje radove, neka deca i po prvi put, koje mogu videti i njihovi prijatelji, kao i drugi posetioci izložbe. Na izložbi su učestvovala deca različitog uzrasta, najmlađa su imala svega tri godine, i njima se posebno dopala radionica “Deca za životinje” gde su crtali kuce i mace koje Udruženje Alfa ima trenutno na udomljavanju.
Slikanje, crtanje i vajanje, kao i umetnost uopšte, su neki od načina na koje možete podstaći vaše dete da bude kreativno. Profesori Pero Art Centra, koji vode radionice za decu i mlade, su tu da podsticajno deluju na svoje polaznike kako bi što bolje ispoljili svoj talenat i maštovitost, i zato se trudimo da bodrimo đake kroz raznovrsne i dinamične radionice i otkrijemo im kako da sve postignu svojom odlučnošću i inspiracijom.

Fotografije sa otvaranja izložbe...

Comments are closed.